Hører bløde og larmende aktivitetslegesager, aktivitetstæpper og diverse former for sanselegetøj fortiden til hjemme hos jer, og er familiens mindste pode nu ikke blot en baby men en selvstændig, lille dreng eller pige, som griber enhver ny dag med stor nysgerrighed, gå-på-mod og selvstændighed, så byder sig en helt ny verden, hvad legesager til krudtuglen angår.

Ser I nu frem til at holde jeres barns 3. fødselsdag med alt, hvad den kan trække af balloner, hyggeligt samvær og lagkage, så er det et oplagt tidspunkt at lade konstruktionslegetøj være en del af indholdet i gavepakkerne til den heldige lille!

Et godt bud på et alderssvarende konstruktionslegetøj, når dit barn er fyldt 3 år, er det populære Magsmarters, som børn elsker og foretrækker over så meget andet legetøj!

Er du interesseret i at vide mere om konstruktionslegetøjet Magsmarters, og hvorfor det er til stor gavn for dit barns udvikling, så læs med herunder.

Magsmarters magnet byggesæt – Underholdende & lærerigt legetøj

Magsmarters er pædagogiske og farvestrålende magnetbyggesæt bestående af forskellige geometriske former.

Legetøjskonceptet bag Magsmarters bygger på at opføre konstruktioner og figurer samt ændre disse igen, således at barnet får nemmere ved at opnå geometrisk og matematisk forståelse samt konstant kan udfordre sin kreativitet.

De enkelte former differentierer ikke mellem poler, hvilket giver dit barn mulighed for at kunne sammensætte Magsmarters helt efter eget ønske – til stor glæde for barnet.

Den magnetiske del i de enkelte magneter er indkapslet i formernes midte, så børn ikke kommer i fysisk kontakt med magneterne.

Magsmarters fås bl.a. at købe som sæt á 30, 51, 58 eller 74 dele.

Desto flere dele et Magsmarters sæt indeholder, desto mere kompleks kan selve konstruktionslegen blive, og man kan derved udfordre og stimulere sit barns fantasi og intelligens yderligere.

Har dit barn ikke tidligere stiftet bekendtskab med Magsmarters, kan I til en start vælge det prisvenlige Magsmarters startsæt bestående af 30 dele, så barnet kan få føling med magnetlegen; viser det sig, at glæden ingen ende vil tage over det nye magnetlegetøj (hvilket vi næsten kan garantere på forhånd), så kan flere eller større sæt tilkøbes.

Bemærk:
Magsmarters minder til forveksling om det magnetiske konstruktionslegetøj Magformers, som bygger på samme legetøjskoncept, og du kan også bruge dine Magsmarters sammen med Magformers.

Magformers’ prisleje er dog højere, så hvis du ønsker et billigere alternativ, er Magsmarters et rigtigt godt bud.