Pokémon blev oprindelig skabt i midten af 1990’erne. Ophavsmanden er japaneren Satoshi Tajiri, der i sin barndom yndede at fange biller, og lade disse møde legekammeraternes biller til såkaldte slåskampe. Dette har været en populær leg for japanske børn i generationer, men det inspirerede Tajiri til i midten af 1990’erne at skabe Pokémon. Egentlig var Pokémon et spil til de populære Gameboy-maskiner, men som bekendt udviklede Pokémon sig til et stadig populært kulturelt fænomen med film, kort, figurer og meget mere. Nu har du muligheden for at erhverve dig en sød Pikachu bamse, og på den måde glæde en Pokémonfan.  Eller måske kan den søde bamse være en måde at præsentere universet for en anden, hvis det er dig selv, der er fan af universet?

 

Skal den fine Pikachu bamse være en god ven?

De fleste, der har oplevet en gruppe børn bytte Pokémon kort, vil nikke genkendende til, at Pokémon universet lægger op til meget leg i fællesskab. Der er ikke rigtig noget ved at sidde med sine kort alene, ligesom det populære Pokémon GO også tit ses spillet sammen med andre. Den fine Pikachu bamse fra merchshark.dk fås i flere forskellige størrelser, og kan helt sikkert være en god ven for børn i mange aldre. Den fine Pikachu bamse har et sødt og charmerende ydre, mens dens indre både er loyalt og kærligt. Samtidig viser den også gang på gang, at den er en modig skabning, og måske er det derfor, at så mange børn stadig elsker Pikachu, over 20 år efter Pokémon blev skabt. Den fine Pikachu bamse vil utvivlsomt blive et hit på børneværelset, hvor den vil kunne give mange timers god leg. Den kan både være en tryg ven for det enkelte barn, men helt sikkert også give glæde i større lege.

Pikachu bamse – fordi alle elsker Pikachu!

Lige siden Pokémon første gang så dagens lys i midten af 1990’erne, har Pikachu stået ved sin træner Ash’s side. Den er stadig én af de mest populære Pokémons, og uanset om man bytter kort, ser film, spiller spil på diverse konsoller, eller på anden måde beskæftiger sig med det populære univers, så er Pikachu en figur, der går igen. Med Pokémon GO fik hele universet en renæssance, og stadigvæk er Pikachu en af de bedst kendte figurer. Dens navn er et ordspil på det japanske lydord for elektrisk gnistren, og i det hele taget er lyn ret vigtigt for figuren, som f.eks. ses ved at dens hale er formet som et lyn. Den kan også generere lyn selv, og udvikler sig til Pokémonen Raichu ved hjælp af Tordenstenen. Der er dog mange trænere som vælger ikke at lade deres Pikachu udvikle, og derfor vil en Stor Pikachu bamse, uden tvivl også være en god idé, hvis du har en lille Pokémontræner derhjemme. Faktisk er Pikachu en udvikling af Pokémonen Pichu, som udvikler sig til Pikachu, når den har fået et tæt venskab med sin træner. Der er altså stof til mange gode stunder med den fine Pikachu bamse, som vil glæde enhver Pokémon fan.