Den danske hovedstad er kendt for sit natteliv og sin kultur, så det er ikke overraskende, at der er masser af gode steder at holde en fest. Uanset om du er vært for en intim sammenkomst eller skal afholde et episk arrangement, får du her nogle tips til, hvordan du gør oplevelsen uforglemmelig.

Tip 1:

Sørg for at reservere dit festlokale på forhånd. Alle de bedste steder er booket op flere måneder i forvejen, og det er næsten umuligt at finde et sted i sidste øjeblik. Når du ved, hvor du vil holde festen, kan du begynde at planlægge alt andet, f.eks. cateringmuligheder og underholdning.

Tip 2:

Glem ikke transporten. Selv hvis din fest holdes langt fra byens centrum, har du brug for transport. København har et pålideligt offentligt transportsystem, så det er nemt at komme rundt, og der er også masser af taxaer til rådighed, hvis du har brug for dem.

Tip 3:

Hvis det er for stressende for dig at tænke på alle disse arrangementer, hvorfor så ikke hyre en eventplanlægger? De har kontakterne og erfaringen til at vide præcis, hvad du har brug for, hvilket gør din festplanlægning til en leg.

Tip 4:

Hvis du ønsker at sætte gang i en god fest, du hyre en stripper? du kan leje strippere i København til dit arrangement, som kan sætte gang i enhver fest! Det gælder både til et kvinde-arrangement og et ren mande-publikum. Du kan finde både mandlige og kvindelige stripper. Klik her for at se udvalget.

Tip 5:

Hvis du er villig til at bruge mere, er der masser af barer og restauranter, der også tilbyder catering – spørg bare dit sted! De vil kunne give dig alle de oplysninger, du har brug for.

Tip 6:

Hvis du ønsker at have en bar til din fest, er det bedst ikke at forsøge at sætte alting op selv. Du kan hyre en bartender samt tjenere til aftenen, så intet kommer i vejen for at hygge dig.

Tip 7:

Du bør også overveje at hyre sikkerhedspersonale, hvis du holder et arrangement med mange mennesker til stede – Især hvis det er en fest med mange mennesker, og der bliver serveret alkohol, så kan det hurtigt gå galt!

Tip 8:

Når du er færdig med at planlægge din fest, skal du sørge for at fortælle alle, hvad der skal ske. Du kan oprette en gæsteliste og sende invitationer ud med alle de vigtige oplysninger om, hvor de er velkomne til at komme.

Der er rig muligheder for at holde den helt perfekte fest i København.