Hvis du er i et forhold, så kan du gøre din december noget sjovere med en enkelt lille kasse

Alle kender den grå kedelige december hvor man stresser afsted. Der er 1000 ting du skal nå og det er koldt, vådt og stort set mørkt hele tiden. Det er ikke lige den tid hvor lysten og forholdet plejer at køre højest. December kan på nær juleferien godt gå hen at blive en træls måned, ikke engang bilen ser lækker ud mere nu hvor de smarte alufælge er kommet af. 

Der findes dog et par ting man kan gøre for at det ikke er tilfældet. Først og fremmest kan man naturligvis lade værre med at stresse så slemt. Det hele skal jo nok gå alligevel. Man kan dog også prøve at lave julen om til en lidt sjovere og frækkere måned. Noget der kan klare det for jer er den erotiske julekalender.  

En erotisk julekalender er for dig der gerne vil gøre lidt mere ud af forholdet i december. Her får du hele 24 frække overraskelser, der kan være sexlegetøj, frækt lingeri, blid bondage eller tilbehør. Hver dag kommer der en ny overraskelse ud af kassen. 

De kan købes i forskellige udgaver. Hvor den fra Boutique Erotic er spækket med lækkerier til en værdi af over 3000 kr. Du får endda en af de kendte Womanizer med i prisen, der er under 1/3 af hvad den er værd. 

Det er nu med hver morgen at lade sig overraske af en ny lækker ting, i så kan prøve af senere på dagen, eller med det samme. Man kan jo aftale at det hele skal prøves, så man også får prøvet lidt nyt og måske flyttet et par grænser. Alt i alt kan det kun blive sjovt og bestemt også frækt. Det bliver en jul i aldrig kommer til at glemme.