Vi ved alle sammen, at når man skal købe nyt, så vil man gerne have noget for pengene. Og man ønsker også at købe noget, der er alle pengene værd. Og også gerne noget, der har vundet i bedst i test.

Køb vaskemaskine der har vundet i test

Så hvis du står og mangler en ny vaskemaskine, så stødte jeg den anden dag på en side. Hvor du finder de bedste vaskemaskiner der har vundet i test.

På selve siden finder du kun vaskemaskiner, som Forbrugerrådet tænk har anmeldt bedst i test.

Ved at vælge en vaskemaskine, som andre har testet og bedømt god, så er der større chance for, man får købt noget, der lever op til ens egne forventninger.

Og man kan også kigge i testen, og se de ting der er vigtige for en selv, om disse bliver opfyldt i specifikationerne.

Må du selv installere den nye vaskemaskine

Hvis din nye vaskemaskine har et almindeligt stik må du gerne. Men har den et stik det gør, at du skal til at skrue over i stildåsen, for at få det til at virke, så må du ikke.

Du kan med fordel finde en fra mand og bil i dit område, og hyre dem til at komme og tilslutte vaskemaskinen for dig. Og så kan du også få dem til, at tage den gamle med derfra. Og så skal du heller ikke bekymre dig om, hvordan du får den gamle vaskemaskine afleveret på skrot.

Nogle fragtfirmaer tilbyder, at tage den gamle maskine med når de afleverer din nye vaskemaskine. Men det er som regel noget, man bestiller ved bestillingen af vaskemaskinen. Og det koster alligevel en del. Og tit må de alligevel ikke tilslutte den nye, ja der kan være mange udfordringer, som man så kan løse, ved at lave en aftale med mand og bil.