bObles blev startet i 2006 af to søstre. Idéen startede da den ene søster, Bolette Blædel var på barsel. Hun synes der var langt imellem legetøj og tumlemøbler, der udviklede børn på bevægelsen og i motorikken. Derfor startede hun det danske brand, bObles med sin søster, Louise. bObles har et ønske om at samle familien gennem leg og læring, hvor nærværet er i fokus. Det er også vigtigt for bObles at deres tumlemøbler og legetøj, rent faktisk er noget børn gider at lege med. På www.littlehappy.dk/bobles finder du det skønne bObles legetøj med store besparelser.

Et design der aldrig slår fejl

bObles design er gennemført og unikt. Tumlemøblerne har farver, ligesom meget andet legetøj, men farver på bObles møbler er i samme farvegruppe, men af forskellige nuancer. Det skaber kontrast og nysgerrighed, uden den forvirring og forstyrrelse der ellers kan forekomme hos barnet, når der er for mange farver. Det enkle design gør også, at de fine tumlemøbler godt kan stå i stuen, uden at blive pakket væk hver dag efter brug.

  • Multifunktionelt møbel: bObles går ind for, at deres tumlemøbler skal være multifunktionelle. De skal have så mange formål, som barnet og forældrene selv kan tænke sig til. Kun fantasien sætter grænser.
  • Massere af farver: Selvom hvert enkelt møbel ikke stråler af tusindvis af farver, så findes der mange forskellige farvekombinationer på tumlemøblerne fra bObles. Nogle af de mest populære farver er blå, lyserød og grøn.
  • Stort udvalg: bObles har et stort udvalg af produkter i form af stimulerende tumlemøbler og legetøj. Der skal være noget til alle familier og barnets forskellige behov.

Det bedste for dit barn

Produkterne fra bObles er produceret i hårdt EVA-skum, som tåler lidt af hvert. Det kan tåle vand, at blive hoppet på, og så er det faktisk ikke særlig tungt. Det hårde EVA-skum er uden de farlige ftalater og overfladen er skridsikker. Det vil sige tumlemøblet ikke skøjter rundt på gulvet, samt at dit barn godt kan stå oppe på et tumlemøbel uden at glide ned. Du kan derfor i tryghed lade dit barn lege med de sjove tumlemøbler.
De forskellige møbler fra bObles kan bruges på utallige måder. Møblerne er i god kvalitet, så du sikrer dig timevis af leg uden noget går i stykker. Tumlemøblerne er bygget til at klatre, gå, hoppe, sidde og stå på. bObles’ tumlemøbler er blevet færdiggjort i hånden, så hvert enkelt produkt har en vis charme over sig.