Kunsten at selvhelbredende gennem hypnose – hvad du behøver at vide

Det underbevidste sind er en stor del af hele mennesket, der har indflydelse på alle vores beslutninger, tanker og handlinger. Hypnoterapi forsøger først at forstå, hvordan det underbevidste sind påvirker en persons liv og begynder derefter at ændre det for at hjælpe dem med at føre en lykkeligere, sundere livsstil.

At blive en bedre udgave af dig selv

Hvis du ønsker at blive en bedre udgave af dig selv og træne dit underbevidste sind med sunde tanker, så er det at blive hypnoterapeut vejen at gå. Du lærer, hvordan du helbreder dig selv ved at forhindre usunde tanker og vaner, før de overhovedet sker. Lær at helbrede dig selv ved at forebygge med sunde tanker, dvs. at disciplinere dit eget underbevidste sind; – Bliv en dygtig professionel i en givende karriere fuld af muligheder og udfordringer; – Få magten til at ændre andre menneskers liv til det bedre.

At blive en succesfuld hypnoterapeut

Hypnoterapeut uddannelse er en praktisk uddanelse; vi vil lære dig alle de nødvendige færdigheder, der er nødvendige for at få succes på dette felt, såsom hvordan man taler om dine tjenester effektivt, markedsføring, håndtering af vanskelige kunder osv. Et team af eksperter vil guide dig gennem din træning, give vejledning og feedback om dine fremskridt.

Hav aldrig en dårlig dag igen

Du vil være i stand til at skabe mere fred og lykke i dit liv; hjælpe andre med at nå deres mål uden nogen vanskeligheder, der kan have holdt dem tilbage; aldrig have en dårlig dag mere

Opnå dine mål

Dette kursus er designet til alle, der ønsker at udvide deres kompetencer, eller til dem, der leder efter nye karrieremuligheder. Dette kursus vil lære dig om hypnose og selvhypnose, som kan fremme en følelse af afslapning, reducere stress, angst og depression; og give dig de færdigheder, der kræves til at behandle en bred vifte af tilstande.