Hvorfor træning skal gøres til en vane

Der er mange, som forsøger at træne, men aldrig kan komme ordentligt i gang. Det er oftest fordi man går forkert til opgaven, og derved kører død i det ekstremt hurtigt. I dette indlæg kommer vi ind på, hvorfor træning skal gøres til en vane og en livsstil, fremfor en sur pligt, som man bare skal have overstået.

Træning skal være en vane

Alle mennesker er vanemennesker, derfor skal man sørge for, at de vaner man har i ens liv, det er gode vaner. Hvis man først vænner sig til at lægge sig på sofaen, når man kommer hjem, fremfor at tage en gåtur, så er det svært at ændre på.

Derfor skal man få implementeret, at man får trænet på specifikke tidspunkter i ugen. Ved at gøre dette, så kan man lave det til en vane, fremfor noget man får til at passe ind imellem ens andre vaner.

Sund kost skal også være en vane

Hvis du har set tv programmer, hvor det handler om at tabe sig, så er det tydeligt at se, at den usunde kost de lever oftest, stammer fra dårlige vaner. Det kan være, at man har vænnet sig til at køre forbi en fastfood kæde på vej hjem fra arbejde, eller lignende. Hvis man laver denne vane om til, at man kører forbi en superkæde og handler ind til sund mad, så man får protein, fedt og kulhydrat i rette mængder, så er det meget lettere at komme igennem.

Når først træning og sund mad er en vane, så er det let

Det lyder måske uoverskueligt med alle de nye ting man skal i gang med, hvis man skal træne og spise sundt. Men som beskrevet tidligere i indlægget, så er det fordi man skal erstatte dårlige vaner med gode vaner. Når man først har fået de gode vaner implementeret, så vil man have utrolig let ved at få trænet, og derved ikke se det som noget surt længere. Man vil nærmere begynde at være træt af, hvis man ikke kommer afsted, eller hvis man lige falder i og får spist en pizza eller lignende.