Jeg sad i klassen, hvor vi havde engelsk. Jeg elskede engelsk. Jeg elskede generelt bare skole. Jeg kunne godt lide at lære noget nyt. Selvfølgelig var der en gang imellem, hvor man ikke var så glad for at stå tidligt op, eller hvor man gerne vil have tidligere fri. Men i forhold til mange andre, så er jeg ikke en af dem som hader skole. Tit plejer jeg at blive over for at lave mine lektier men nogle af de andre elever. Jeg går også meget op i at få gode karakter så jeg kan søge ind på den uddannelse jeg vil. Jeg vil nemlig rigtig gerne læse medicin. Det har været min drøm lige siden jeg var lille, og jeg har tænkt mig at gøre alt for at jeg opnår det. Min mor og far er begge læger, og de mødes hindanen til et arrangement på arbejdet. Jeg har været med på deres job 2 gange, og jeg elsker det. Jeg har også fortalt dem, at jeg ønsker at blive læge, og de stolte af mig. I pausen tog jeg så ud med min veninde. Der begyndte vi at snakke om hvad vi gerne ville efter folkeskolen. Hun ville gerne være sygeplejske. Så vi begge ville gerne arbejde med mennesker, og hjælpe dem. Imens vi går en tur og snakker, så sker der det mest uheldige. Jeg taber min iPhone ud af hånden. Den rammer lige ned i asfalten. Der sker så det at min skærm smadrer. Det var virkelig uheldigt. Men mig og min veninde grinte bare af det. Efter skole tog hun så med mig ned til fixphone.dk. Det et sted jeg altid tager til når jeg skal have min mobil eller andet fikset. Jeg har været her 2 gange. De fik hurtigt min skærm skiftet, og den blev så god som ny.