Hårmoden har i de sidste par år budt på nogle fede trends, som du ikke har kunnet undgå. Det fortsætter naturligvis i 2022. I denne artikel har vi samlet nogle af de fedeste hårtrends, som du ikke kan komme udenom 2022. Måske du bliver inspireret til dit næste frisørbesøg?

Curtain bangs

Midterskilningen er kommet for at blive, og nu er også det chunky pandehår kommet frem. Tungt pandehår kaldes også curtain bangs, og det er en slags pandehår, der indrammer ansigtet. Det er en frisure, der for alvor definerer dit look, uanset om du har glat hår eller hår med let krøl. Det er også en frisure, der generelt er meget nem at style, da pandehåret ikke er ”i vejen” for forskellig styling – og så kræver det heller ikke konstante besøg hos frisøren for at holde frisøren ved lige, uden naturligvis de regelmæssige klipninger af spidserne.

Naturligt look

I mange år har vi været vant til at vores hår enten skulle være helt glat eller helt krøllet. I 2022 bløder trenden dog lidt op, og det betyder, at vi endelig kan bruge vores eget naturlige fald. Her gælder det faktisk, at jo mere rodet og tilfældigt dit hår er, jo bedre. Har du ikke naturligt fald, så kan du brugte enten dit glattejern eller krøllegern til at lade store bløde bevægelser i håret eller bruge en saltvandsspray til at tvinge dit naturlige fald frem.

Lav hestehale og stram midterskilning

I mange år har hestehalen (eller knolden) skullet sidde højt på hovedet, men i 2022 bløder vi igen lidt op. Hestehalen skal nu placeres lavt, men den skal til gengæld være helt slikket tilbage. Det er en klassisk hårtrend, hvor vi igen ser midterskilningen. Det er også en frisure, der er knap så svær eller tidskrævende at lave. Det kræver blot en hårelastik og en god hårlak. Frisuren egner sig godt med curtain bangs, da pandehåret så er langt nok til at det ikke kommer i vejen, men kan nemt slikkes helt tilbage med resten af håret.

Pagehår

Det korte hår er ikke væk – og det er pagen et levende bevis på. Pagen er nemlig en frisure, vi aldrig rigtig bliver trætte af. Den har været i modebilledet siden 60’erne, og den er stadig fremme i 2022. Det eneste, der adskiller frisuren, er i dag midterskilningen og det chunky pandehår.

Balayage med flydende overgang

Den populære trend med en mørkere bund og de blonde spidser fortsætter lidt endnu. Det er et godt bud på en farvning, der holder en del længere end den klassisk helfarve. Den er derfor nemmere at holde, især fordi din udgroning ikke ses helt så tydeligt. Du skal bare sikre dig, at du vælger en frisør, der har masser af erfaring med at lave en flot overgang fra din bund til det lyse.

Er du blevet inspireret til at hoppe ud i en ny frisure i 2022? Bestil tid hos denne frisør i Kolding og få gjort din frisure klar til 2022.