Det er ikke alle som ved det, men Coop eller Coop Shopping producerer faktisk også deres egne møbler. Coop er butikskæden, som står bag de populære butikker som Fakta, SuperBrugsen, Coop 365 og Irma – og det er rigtigt nok, at du som regel ikke vil finde møbler ude i disse supermarkeder. Men online hos Coop Shopping, der er faktisk et rigtig stort udvalg af ting til dit hjem og din bolig. Der er rigtig mange danskere, som køber deres møbler hos Coop Shopping, såsom deres stole, og årsagen er såre simpel. Coop stole er billigere end rigtig mange andre stole, uanset om du kigger hos Hay, Gubi, Ikea, Magasin eller Interiørshoppen. 

 

Hvor kan man købe Coop spisebordsstole?

Du kan købe dine Coop spisebordsstole hos Coop shopping og hos Trendyfour Living, som begge er formidable og populære butikker. Der vil ikke være en stor forskel på stolene uanset hvor du køber dem, så du kan blot vælge den butik, som du foretrækker til at købe dine møbler fra. Det smarte ved at vælge en butik, så som Trendyfour Living, er at de sammenligner deres priser på tværs af flere forskellige butikker – heriblandt Coop Shopping. Herved kan du spare mange penge og være sikker på, at du kan få rabat på dine Coop stole.

 

Hvem designer Coop spisebordsstole?

Coop samarbejder med populære mærker som FDB Møbler og Living&more, hvilket betyder, at du får et kæmpe stort udvalg af stole. Du kan frit vælge om du ønsker at købe dem fra FDB Møbler eller Living&more, når du handler hos Coop Shopping og Trendyfour Living. 

Hvis man dykker endnu længere ned, så samarbejder FDB Møbler også med mange forskellige designere. Det er faktisk nogle af tidens største designere, som blandt andet omfatter Børge Mogensen og Poul M. Volther.

 

Hvordan indretter man med Coop spisebordsstole?

Indretning med Coop stole sker stort set på samme måde, som med andre stole og andre møbler. Du skal først og fremmest vælge hvilken stilretning, som du synes om og hvilke farver, som falder i din smag. Er du eksempelvis til sorte stole, så kan du som regel blot filtrere på sort inden hos eksempelvis Trendyfour Living

Hvis du vælger at gå med sorte stole, så kan du overveje at matche dem med et sort spisebord fra eksempelvis Coop. Det er et populære trick, at købe flere møbler fra det samme brand, designer eller butik, for at sikre, at møblerne passer sammen. Gør du dette på tværs af både spisebordsstole, spisebord og flere andre møbler, så vil du med stor sandsynlighed opnå et rigtig smukt hjem.

 

Hvad koster Coop stole?

Coop Shopping er kendt for at være et billigt brand og det gør sig også gældende for deres stole. Ofte vil du kunne få 2 Coop stole til den samme pris, som du ville skulle betale for lignende stole hos en konkurrent. Som tidligere nævnt, så vil du altid kunne se den billigste pris på Coop stolene inde hos Trendyfour Living. Til tider så kommer stolene også på udsalg eller bliver sat ned af andre årsager, hvormed du kan opnå store rabatter og tilbud på dine stole.

Leder du også efter andre møbler fra Coop, så kig forbi siden og se om ikke du kan finde nogle som vil passe godt sammen med dine stole.