Hvis du godt kan lide at følge med i diverse boligtendenser, så kan det være, at du også har opdaget, at der har været stor hype omkring indfarvet spartel. Det kan være, at du ikke kender til begrebet, men hvis du kender til tendenserne, så er det klart, at der er noget, du har set før. I denne artikel kan du læse mere om indfarvet spartel, og så kan det være, at du finder ud af, hvorvidt det er noget for dig.

Hvordan gør man?

Men hvordan kommer man i gang med indfarvet spartel? Noget af det fede ved dette produkt er, at man selv kan lave det. Det er faktisk ikke særligt svært, og der er endda mange, der ligefrem synes, at det kan være sjovt. Det kan være, at du også kommer til at synes det samme, men det finder du naturligvis ikke ud af, før du har prøvet det.

Sådan kommer du i gang

Når du skal lave en væg med indfarvet spartel, så skal du først og fremmest sørge for, at du har en væg, der er jævn og plan. Ellers kan du nemlig ikke regne med, at resultatet bliver, som du godt kunne tænke dig. Dette kan du gøre ved at bruge sandspartel masse. Derefter kan du med fordel bruge sandpapir til at få resten af det væk, så du får en væg, der er helt jævn og nem at arbejde med. Når du har gennemgået disse steps, så kan du give det grunder.

I gang med indfarvet spartel

Nu skal du i gang med det, der virkelig er sjovt. Du skal nemlig i gang med at spartle med indfarvet spartel. Her er det bedst, at man starter med en meget begrænset mængde. Det bliver også pænest, hvis man laver strøg i diagonale bevægelser. Du bestemmer naturligvis selv, og det kan også være, at du har din egen idé til, hvordan det skal se ud.

Hvilken farve skal du vælge?

Du vil også blive glad for at høre, at der er mange forskellige farver at vælge mellem, når det kommer til indfarvet spartel. Det betyder, at du med garanti kan finde en farve, der passer til din indretning. Det kan være, at du skal gå på udkig for at se, hvilken farve du skal have.

Mere liv i boligen

Man bruger meget tid i sin bolig, og derfor giver det også mening, at man sørger for at gøre noget ud af den. Det er noget, der er fornuftigt at lægge sine kræfter i, for man skaber nogle rare rammer for sig selv det sted, hvor man bor. Hvis du mangler lidt liv i hjemmet, så kan du med fordel vælge at dekorere hjemmet med indfarvet spartel. Det er noget, der bare giver lidt mere spil, frem for hvis man blot have malet en væg i én farve. Det kan være, at du også skal hoppe med på den nye boligtendens, så du kan skabe dig selv et smukt hjem?