Hvad skal man give en atlet til enhver lejlighed

Atleter elsker at modtage gaver, og når du giver dem noget, der vil hjælpe dem med at præstere endnu bedre, vil den gave blive husket i lang tid fremover. Uanset om det er et par nye løbesko, en træningsmanual eller den nyeste højteknologiske gadget, er her nogle gode gaver til atleter til enhver lejlighed.

Protein

Protein er nødvendigt for muskelopbygning, såvel som styrkelse af immunsystemet. Hvis kroppen ikke har nok kulhydrater eller lipider til at forbruge til energi, vil protein blive brugt. Atleter har et højere proteinbehov, men mange atleter tager for meget protein og ikke nok kalorier. Så hvis du vil gøre en atlet en tjeneste, er det bedre at give ham eller hende en Myprotein rabatkode.

Enheder til sport

Enhver atlet drømmer om at have en pulsmåler eller et sportsur til at måle puls, hastighed og afstand, samtidig med at man kender resultaterne til det andet. Og de vil selvfølgelig også have noget at dele på Instagram.

Polar M430

Mange begyndere og minimalister vil sætte pris på den grundlæggende løbemodel med en optisk pulsmåler og det væsentlige sæt funktionalitet.

Suunto Spartan Trainer Håndled HR

En anden entry-level model, denne med en optisk pulsmåler og 80 forudinstallerede sportsgrene, vil være en pålidelig træningspartner.

Forerunner 735 XT af Garmin

Triathlonmodellen fra det foregående år har stadig en masse funktionalitet og er nu endnu mere overkommelig, hvilket gør den til et glimrende valg for begyndere triatlonentusiaster.

Perfekte sneakers

Lad os tale om det mest væsentlige element i hver atlets apparater: deres løbesko! Sneakers købt simpelthen på grundlag af størrelse passer muligvis ikke på grund af fodens sidste eller egenskaber, så et personligt udvalg af sneakers og et gavekort til ethvert beløb, som du kan købe i en af vores butikker såvel som i en online butik med en rabatkode (som en JD Sports rabatkode), er den bedste mulighed, hvis du vil give deres drømmes sneakers.

Medaljeindehaver

I amatørsport er en medalje ikke kun en gave ved målstregen, men også en souvenir. Det kan virke lille, men det hjælper med at huske konkurrencedagen og forberede sig på den. Sådanne ting bør aldrig skjules; de hører ikke hjemme i en skabskasse. De giver gunstige følelser og inspirerer til nye præstationer.

En smuk vægmedaljon er en fremragende gave til alle, der nyder sport. Vi kan godt lide træformen, selvom den også fås i metal eller plast. Du kan oprette et eksklusivt alternativ ved at variere medaljonens stil og størrelse.

Fanny pakke eller løberygsæk

Løberygsække og tasker er specielt lavet til brug under løb. Designet til at sidde behageligt på ryggen, kan du tage alt, hvad du har brug for til din træning og have adgang til dit indhold til enhver tid, selv når du bevæger dig.

Der er to typer løbeposer: dem med en drikkebeholder og dem uden. Du kan opbevare dine nøgler, telefon, penge, dokumenter og sportsgeler i disse poser.