Vi forbinder ofte det at spise sundt med at det skal være dyrt. Det kan godt være, at man har set en madplan og tænkt, at det simpelthen ikke er økonomisk overskueligt. Det kan vi godt forstå, og derfor skriver vi denne artikel til dig, der ønsker at tabe dig eller leve sundt på et relativt lavt budget. Der er mange ting, man hellere vil bruge pengene på, hvis man får muligheden for det. Denne her artikel, du læser lige nu, er særlig relevant i en tid, hvor priserne på kød og mange andre fødevarer virkelig er skudt i vejret.

Man skulle tro, at fødevarer fulgte kursen på ether, som også er skudt i vejret, hvis man sammenligner med for nogle år siden. Hvis du havde glemt, at du havde nogen, så kan du nemt komme af med dem på hjemmesider som https://selleth.dk.

Lav en madplan

Det virker måske ikke som et sparetip, men det bliver det. Lav en madplan og hold dig til den. Mange penge vi bruger på mad er faktisk penge brugt på alt muligt, vi ikke har planlagt at spise. Vi tror ikke, at chokolade på tilbud er en del af din madplan. Du ender dog alligevel altid med at købe det, hvis det er på tilbud. Det er en dårlig vane, og du falder for butikkens teknikker. Konklusionen her er derfor, at hvis du holder dig til din madplan, så sparer du automatisk en del penge.

Køb tilbudsvarer

Skal du gøre din madplan endnu bedre, så kan du basere den på ugens tilbud. Find tilbudsavisen til den nærmeste butik og lav en madplan ud fra det. Hvis du er meget seriøs, så kan du vælge at handle ind lige inden lukketid. Det er typisk her, at de begynder at sætte varer ned. Der er mange penge at spare, og det kan virkelig betale sig. Tænk hvis du kunne halvere dit madbudget. Det er muligt, hvis du prøver.